Tratament facial cu zahar

You are here:

Tratament facial cu zahar

 

Tratamentul cu zahar reprezinta o exfoliere superficiala ce actioneaza strict asupra celulelor moarte (stratul cornos). Aceasta exfoliere este de fapt un peeling bland, non-invaziv, care nu provoaca reactii ulterioare sau descuamari post-tratament. Un plus al acestui tratament este acela ca se poate efectua o sedinta pe saptamana in orice anotimp, chiar si vara. Totodata, dupa efectuarea acestui tratament nu exista perioada de recuperare. Astfel ca, poate fi efectuat si inaintea unui eveniment important pentru ca pielea sa fie radianta. In timpul tratamentului, clientele pot vedea celulele moarte si impuritatile cum se lipesc de stampiluta.

 

Preturi:

  • O sedinta110 ron
  • Pachet 4 sedinte350 ron

DESCRIERE

In cadrul tratamentului facial de curatare se aplica gelul de zahar prin miscari de netezire, dupa care se efectueaza un masaj pana cand zaharul incepe sa se lipeasca. Apoi, se trece la miscarile manuale de vacuum si lifting, urmate de lucrul cu stampiluta. Cu ajutorul unei stampilute din zahar (care se obtine din pasta de zahar folosita in cadrul tratamentelor de sugaring) prin miscari de lipire (e ca si cum punem stampiluta pe piele si apoi o ridicam) se va lipi de celalalt zahar, ce a fost deja aplicat pe piele si in care deja s-au lipit toate celulele moarte, impuritatile si excesul de sebum, realizand astfel o curatarea a pielii.

BENEFICII

  • Curatarea porilor in profunzime.
  • Eliminarea celulelor moarte.
  • Combaterea excesului de sebum si reglarea secretiei glandelor sebacee.
  • Hidratarea pielii pe termen lung.
  • Imbunatatirea microcirculatiei si oxigenarea tesuturilor.
  • Uniformizarea tenului.
  • Lifting facial.
  • Pielea capata un aspect proaspat si luminos.

O alta proprietate specifica acestui tratament este lifting-ul facial. Miscarile de vacuum activeaza limfa, iar pielea incepe sa elimine toxinele prin sistemul limfatic. Rezultatele anti-aging se obtin datorita hidratarii intense care se face cu ajutorul zaharului gel, deoarece glucoza actioneaza exact ca un liposom, incapsuleaza substanta activa si o ajuta sa patrunda in profunzimea pielii. Datorita faptului ca in zaharul gel este doar glucoza si apa, atunci apa este tranportata in profunzime, iar pielea ramane hidratata pe termen lung. Pielea cu ridurie este o piele deshidratata. Un alt efect al acestui tratament este lifting-ul, si anume prin tehnica de masaj efectuata si prin drenaj se lucreaza local asupra ridurilor nazo-labiale, ridurilor din jurul ochilor si asupra ridurilor de pe frunte, ameliorandu-se foarte mult aspectul general al tenului matur.

Acest tratament nu este un tratament cald, dureros si nu afecteaza pilozitatea faciala (nu epileaza) datorita continutului ridicat de apa al acestui zahar gel. Stampiluta este creata din zahar invelit cu un material de netesut, asa ca nu are nicio actiune asupra firelor de par.

Acest tratament este potrivit pentru orice tip de ten, caci toate tipurile de piele au celule moarte si au nevoie de hidratare si luminozitate. Chiar si tenul cu cuperoza poate beneficia de acest tratament cu conditia ca miscarile de vacuum sa ocoleasca zonele mai afectate.