Presso massage

You are here:

Cum funcționează un dispozitiv Pressotherapy?

 

Pressoterapia, acupresura sau drenajul limfatic este o metodă terapeutică neinvazivă care utilizează presiunea pentru reactivarea circulației limfatice și a sângelui. Are efecte benefice asupra organismului.

 

Preturi:

  • O sedinta40 ron
  • Pachet 3 sedinte90 ron

Este o alternativă la masajul manual de drenaj limfatic. Funcționarea sa este simplă: printr-un dispozitiv de presoterapie, presiunea asupra uneia sau mai multor zone ale corpului este exercitată pentru a stimula funcționarea sistemului limfatic. Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator al corpului uman și este vital pentru sistemul imunitar.

Care sunt efectele sale?

  • Îmbunătățește drenajul limfatic care acționează asupra vaselor și a ganglionilor limfatici.
  • Stimulează reabsorbția fluidelor interstițiale (care se acumulează între țesuturi și celule).
  • Promovează circulația returului, limfatic și venos.
  • Efect analgezic și relaxant.
  • Bunăstarea generală, prin reabsorbirea edemelor (acumularea fluidelor).

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator al corpului uman și este vital pentru sistemul imunitar. Sistemul limfatic constă dintr-o rețea extinsă de vase limfatice, care sunt foarte asemănătoare cu vasele de sânge și poartă un fluid numit limf. Limfa este compusă din celule albe din sânge (esențiale pentru sistemul imunitar), cantități mari de grăsimi și resturi de bacterii și celule. Sistemul limfatic colectează lichidul și resturile care se acumulează între celule și țesuturi. De asemenea, colectează multe lipide generate de digestie. Spre deosebire de sânge, sistemul limfatic nu are un organ care pompează limfa, ci depinde de mușchii și oasele care se mișcă în apropiere. Când sistemul limfatic este afectat, organismul nu este capabil să scurgă acest lichid, prin urmare, în astfel de cazuri, terapia prin presoterapie poate fi utilă pentru implementarea acestei funcții esențiale a corpului.